Welkom bij "Expeditie Leven"

hiking en re-integratie

[email protected] | 06 - 47 120 275

traject

Expeditie Leven re-integratie biedt deskundige begeleiding bij angst, depressie, trauma, rouw, verlies bore-out en burn-out klachten. Een intensief

re-integratie en herstel traject van één of meer dagen per week, te volgen per dagdeel. Therapie, coaching en training worden ingezet en volledig afgestemd op wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken, zowel in je privé als je zakelijke leven.

Het programma is gebouwd op 3 pijlers, hoofd-hart-handen, zodat je werkt vanuit de kern en duurzaam kunt herstellen.

Hoofd

Tijdens het traject is er ruimte voor training, het leren (h)erkennen van patronen, blokkerende / belemmerende overtuigingen en het werken met bijv. trauma of verlies vraagstukken.

Door psycho-educatie en training van vaardigheden, cognitieve coaching en therapie én door de verbinding te leggen met het hart en het lichaam, worden zaken vanuit de oorzaak en vanuit verbinding met jou als 'totale mens' aangepakt.

Zo kun je de tools die je aangereikt krijgt echt integreren en kun je ook toekomstige uitdagingen zelf het hoofd bieden.

Hart

Een mens is meer dan "de som der delen". Een gegeven dat in onze westerse maatschappij nog wel eens naar de achtergrond verdwijnt. Hierom is tijdens Expeditie Leven, naast voor 'het hoofd' en de ratio, veel aandacht voor de gevoelswereld, de lichamelijke belevingswereld, en de interactie die beide hebben met de cognitie.

Door deze manier van werken wordt ook de oorzaak & noodzaak van gedrag en ontstane patronen, die opgeslagen zijn in het onderbewuste, effectief aangepakt, waardoor duurzame veranderingen plaats kunnen vinden.

Handen

Om levenspatronen en gedrag duurzaam te kunnen doorbreken, klachten te verminderen en te kunnen oefenen met nieuwe manieren om ergens mee om te gaan, worden eenvoudige hand werkzaamheden aangeboden.

Van werken in de tuin tot het maken van vogelhuisjes, van Zentangle tekenen tot handwerken en houtbewerking. Alles met de hand om zoveel mogelijk beleving te creëren, uit je hoofd, in je handen te gaan en te vertragen in wat je doet (en wilt).

Soms confronterend, maar altijd effectief én altijd met vangnet.